AKTÖRERNA <br>BAKOM NYA <br>FOLKPARKEN

AKTÖRERNA
BAKOM NYA
FOLKPARKEN

Alla aktörer som på olika sätt är med och skapar Folkparken har lång erfarenhet av prisvärda, funktionella och moderna fastigheter. Det ger en extra trygghet för dig som funderar på att flytta hit.

Västkuststugan

På VästkustStugan byggde vi våra första bostäder redan 1932, det är snart 85 år sedan! Nu har det blivit över 50 000 och alla byggs med samma ansats – att med miljömedvetenhet och nytänkande erbjuda kundanpassade, prisvärda bostäder med hög kvalitet för ett tryggt boende. Naturligtvis har vi kreditintyget AAA, vilket står för den bästa kreditvärdighet och stabilitet ett företag kan ha. 

Uthyrning

Med över 100 medarbetare på kontor spridda över stora delar av landet kan Våningen & Villan hjälpa dig med erfarenhet och kompetens genom hela bostadsbytet. Att byta bostad är en stor händelse i livet och vårt mål är att processen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt.

Bygger

Västkuststugan har anlitat PEAB som huvudpartner i byggandet.

Det är vi som har ritat bostäderna

Från Arkitektbolagets sida har vi en vision att vara en viktig medspelare i en region känd för sin kreativitet och innovationslusta. Därför tar vi tillvara och renodlar det specifikt småländska utan att förlora det nationella och internationella perspektivet. Vi tror nämligen att globalt hållbart samhällsbyggande tar avstamp i det lokala, i det som är unikt för varje plats och situation. Om du vill veta mer om hur vi tänkte när vi skapade Folkparken kan du se filmen som ligger på den här webbplatsens startsida.