BO I FOLKPARKEN

BO I FOLKPARKEN

I september 2017 togs första spadtaget och nu produceras 230 nya lägenheter. De första bostäderna står klara för inflyttning under 2019.

De högsta husen, som är åtta våningar höga och ligger österut på området, byggs under etapp 3. Under etapp 1 och 2 byggs hus från 2 till 5 våningar.

Hela området är ett kuperat och, förutom rikligt med parkeringsmöjligheter (även möjlighet för laddning av elbil), kommer även ett underjordiskt garage att anläggas. I jämförelse med andra nyproducerade områden blir det alltså gott om parkeringsplatser.

Folkparken består framför allt av tvåor och treor, men längst upp i husen finns det även större lägenheter på upp till 154 kvadratmeter och fem meters takhöjd. Det kommer att finnas lämpliga ytor och storlekar för alla typer av önskemål.

Bilder på denna webbplats kan skilja sig från slutprodukt.

FOLKETS PARK I VÄXJÖ

Status

Uthyrning påbörjad

Preliminär inflyttning

Andra halvåret 2019

Ägandeform

Hyresrätter

Typ av bostad

53 kvm - 154 kvm

Hyra

Hyra Etapp 1: 8.449kr -19.635kr

Det stundar en ny tid för den gamla parken. Här finns alla förutsättningar för ett gott liv med centrala Växjös bekvämligheter runt hörnet. Det centrala läget till trots, erbjuds ett lugn med mycket grönska.

INFLYTTNING I TRE ETAPPER

Vi vet att du är sugen på att flytta in nu direkt, men vi ska bara bygga klart bostäderna först! Bygget är i full gång och i första fasen uppförs 50 bostäder fördelade på storlekar från 2:or till 6:or. De högsta husen blir 8 våningar och här uppförs även ett underjordiskt garage.

Vi kommer att bygga 230 lägenheter och det kommer att ske i tre etapper. Först ut blir 50 lägenheter centralt placerat i området, följt av 100 i den västra och norra delen. Den tredje etappen är planerad att starta något senare och här bygger vi ytterligare 80 lägenheter. Alla etapper rymmer blandade storlekar på bostäderna och de första 50  finns för uthyrning redan under vintern 2018 här på vår webbplats. Etapp 2 kommer att släppas under 2019.

Etapp 1

2019

50st lägenheter totalt, fördelat på: 18 tvåor, 19 treor, 7 fyror, 4 femmor, 2 sexor.

Etapp 2

2020

Cirka 100st lägenheter byggs här. Mer detaljer kring fas2 släpps under 2019.

Etapp 3

2021

Cirka 80st lägenheter byggs här. Mer detaljer kring fas3 släpps under 2019.

Hitta din bostad
INREDNING OCH UTFÖRANDE

Bostäderna är utrustade med kvalitativa, tidlösa och gedigna material. 

Samtliga golv i bostäderna ett 3-stavs mattlackat ekgolv, och i entrén lägger vi lättskötta och snygga klinkergolv. Badrummen är helkaklade med inredning från Vedum. Även köksinredningen är från Vedum, och vitvarorna kommer från Electrolux.  

SÅ GÅR DET TILL

1

Hitta de hyreslägenheter du är intresserad av bostadsväljaren. Du har möjlighet att lämna ditt intresse för fler än en lägenhet.

2

 Er intresseanmälan hanteras och en sedvanlig kreditupplysning görs. Därefter meddelas om ni tilldelats den lägenhet ni ansökt om att hyra.

3

Efter tilldelning av lägenhet kommer ett hyresavtal att upprättas och undertecknas.

4

På inflyttningsdagen kommer en representant från oss att välkomna er i ert nya hem och nycklar och lägenhetspärm kommer att överlämnas.